Vásárlói tájékoztató

A honlap ajánlata nem minősül kereskedelmi ajánlatnak, az árak tájékoztató jellegűek- az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Egyes elemeket szimbolikus fotóval ábrázolunk.

Áraink (a feltüntetett ár az áfát tartalmazza)
Kárpitos bútorok – egyedi méretben, egyedi szövettel is
Fotelek: 39.400 Ft-tól Heverők: 39.600 Ft-tól
Kanapéágyak: 72.800 Ft-tól Sarokgarnitúrák: 98.000 Ft-tól
Puffok: 15.600 Ft-tól Franciaágyak: 106.400 Ft-tól
Étkezők – gyártó által megadott kivitelben, választékban
Étkezőszékek: 6.700 Ft-tól Étkezőasztalok: 14.300 Ft-tól
Konyhai sarokétkező garnitúrák: 52.000 Ft-tól Konyhai tálalók: 48.700 Ft-tól
Ágykeretek, matracok – gyártó által megadott kivitelben, választékban
Ágykeretek (ágyráccsal): 51.200 Ft-tól Matracok: 28.600 Ft-tól
Irodai székek – gyártó által megadott kivitelben, választékban
Irodai forgószékek: 22.900 Ft-tól Irodaszékek: 7.900 Ft-tól
Egyedi gyártású bútorok
Az egyedi gyártású bútoraink ára függ a vevő igényei szerint megválasztott anyagkategóriától, mérettől, szerelvények típusától stb. Az egyedi készítésű konyhabútor, irodabútor, szekrény, gardrób stb. esetében kérjük egyedi igényeit (méret, kivitel) üzletünkben munkatársunkkal szíveskedjen egyeztetni. Bővebb felvilágosításért írja meg nekünk telefonszámát, visszahívjuk.
Konyhai gépek, berendezések, kiegészítők – a gyártó által megadott kivitelben, választékban
Beépíthető sütők: 74.900 Ft-tól Beépíthető mikrohullámú sütők: 53.900 Ft-tól
Beépíthető főzőlapok: 31.900 Ft-tól Páraelszívók: 22.900 Ft-tól
Beépíthető hűtőszekrények: 119.900 Ft-tól Beépíthető mosogatógépek: 105.900 Ft-tól
Mosogató csaptelepek: 15.800 Ft-tól Mosogatótálcák: 10.600 Ft-tól
Szállítási díjak
A nálunk vásárolt termékhez szállítás igényelhető. A szállítási díjat a megrendeléskor a megrendelőlapon feltüntetjük. A díj a vásárolt termék/bútor méretétől, darabszámától és a szállítási cím egyéb paramétereitől (város, kerület, emelet) függően eltérő, a konkrét összegről érdeklődjön üzletünkben.
Bútor használati-kezelési útmutató
A bútorok elhelyezése
A bútorok anyagai hőre érzékenyek, ezért a fűtőtesttől, hősugárzótól kb. 1 m távolság betartása javasolt. Szállítás csak a szállítási egységek formájában történhet, mivel az összeszerelt bútorok mozgatása során az elemek károsodhatnak. A bútorbőrt, textilbőrt soha ne tegyük ki közvetlen napsugárzásnak! Ugyanis a napsugárzás hatására a bőr felmelegszik és ennek következtében nedvességet veszít. Ennek tudható be a bőr megkeményedése és rugalmasságának elvesztése, a textilbőr berepedése, lepergése. Alapvetően a bőr a legmagasabb elvárásoknak is megfelel, de a háziállatok éppúgy szétkarmolhatják, mint a szövettel kárpitozott garnitúrát.
A bútorok használata
Kérjük, a bútorokat csak a rendeltetésüknek megfelelően használják! A bútorok bevonata állandó dörzsölés, súrlódás, éles, hegyes tárggyal történő ráhatás következtében megkophat, megsérülhet. A legtöbb bevonat nem vízálló, ezért a vizes, nedves tárgyak a bútoron maradandó károsodást okozhatnak.
Tisztítás
A bútorok portalanítását száraz, puha ruhával végezzük. A kereskedelemben kapható bútortisztító szereket garanciális idő alatt ne használjuk, mivel a felületkezelés esetleges javítását a vegyszerekben található anyagok lehetetlenné teszik. Bútorápolóval tisztított termékek felületkezelésére a garancia nem terjed ki! Amennyiben a felületen szemcsés szennyeződés található, a kicsomagolt bútort kérjük leporellópapírral vagy printerpapírral áttörölni. Bútoraink beltéri lakóegységek lakberendezési tárgyai, szélsőséges klimatikus környezetben károsodnak, ezekre a károsodásokra a jótállás nem vonatkozik. A használati-kezelési útmutatótól eltérő használat a jótállás megszűnését vonja maga után!
Viaszolt felületek:
A viaszolt felületek nem vízállók, kizárólag száraz, puha törlőruhát használjon. Ezek a felületek természetes alkotórészeik miatt nem kopásállóak, időnként felújítást igényelhetnek.
Kárpit felületek:
A kárpit felületek tisztítása elvégezhető enyhén nedves puha ronggyal, illetve a kereskedelemben kapható száraz habos bútortisztítóval, a tisztítószeren található útmutató figyelembe vételével. Amennyiben a tiszta vízzel nem eredményes a felület tisztítása, mindenféleképpen enyhe, semleges vegyhatású tisztítószert alkalmazzon.
Fa és laminált felületek:
A fa és laminált felületeket nedves, enyhe mosószeres ruhával tisztítsuk, majd töröljük szárazra. Tilos a fa és laminált felületeket, bármely bevonó anyagot, szemcsés súrolószerrel és szerves oldószerrel (aceton, benzin stb.) tisztítani!!!
Textilbőr:
Textilbőr tisztításához elegendő egy nedves ruha is. Más módon való tisztítást nem javasoljuk, mivel ezáltal az anyag minősége megváltozik.
Bőrbútor tisztása:
Általános tisztításként elegendő időnként letörölgetni a port, esetleg ha folyadék éri a bőrt, enyhén nedves kendővel áttörölgetni. Kerüljük az önkényesen választott bőrápolószerek használatát, mert ez oda vezet, hogy a szín megfakulhat, az anyag veszíthet rugalmasságából. Továbbá káros lehet minden más oldószertartalmú termék. Így kerüljük a folt tisztítószerek, terpentin, benzin stb. használatát. A natúr és festett bőr ápolására jó megoldás lehet a mosószappan. Egy kevés szappant lereszelve fel kell oldani langyos vízben. Ebbe mártsa a törlőrongyot, majd a piszkos felületet mossa át vele, majd törölje szárazra a felületet. Javasoljuk, hogy 3-4 havonta egyszer ápoljuk a bőrt, melyhez az általunk javasolt bőrápoló szert érdemes használni. Az általánosan kapható vagy beszerezhető tisztítószerek kémiai összetevői károsíthatják a bőr felületét és minőségét!
Lemosható anyagok tisztítása:
Kérjük, amennyiben ilyen terméket vásárolt, semmiképpen se tisztítsa a terméket a normál folyó vízen kívül mással! A tisztításhoz egy színét nem eresztő, szálakat nem hagyó puha rongyot használjon. Más módon való tisztítást nem javasoljuk, mivel ezáltal az anyag minősége megváltozik.

Látogasson el üzletünkbe


Regina bútorszalon - Minden jog fenntartva!